uj szallasok sarudonAz elmúlt években már megszokhattuk, hogy folyamatosan gyarapodik Sarud, az Élményfalu. Számos új szolgáltatással és rengeteg élményelemmel lepték már a vendégeket a Tisza-tavi településen, ahol új szálláshelyek is színesítik a palettát!

Az Élményfalu project keretében a Tisza-tó új Kalandközpontját igyekeznek létrehozni az ötletgazdák Sarudon. Igényes strand, változatos kiegészítő programok szárazföldön és vízen, jó időben és akár esőben is. Sarud látványos fejlődésnek indult 2017-ben. Itt várja a vendégeket Európa második legnagyobb AGUAGLIDE vízijátszótere, a Kalandpart hangulatos strandja és színes játékos lehetőségei, az ország első horgászmúzeuma, a Huculudvar Lovasközpont, a Tisza-tó egyetlen játékos csatatere, a Harcmező, az ÖkoPort vízibázis, a Mini Zoo állatkert, és a tervek szerint 2018-ban megnyíló Apraja farmja családi élménypark. Érdemes Sarudon megpihenni, vagy eljönni táborozni. 2018-tól új vendéglátóegységek is emelik a szolgáltatások színvonalát.

Egy kis ízelítő az Élményfalu szálláshely kínálatából:

Kis kócsag Porta

A Kis kócsag Porta Sarud központjában található. A lakóit kellemes falusias környezetben, teljesen felújított parasztház várja, az egyszerűség és a nyugalom jegyében. Kevesebb, mint 2 km- re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázistól.

Elsősorban családi pihenések, baráti nyaralások helyszíneként ajánljuk. Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet. Az udvaron a diófa alatt lehet megpihenni. 

A ház három apartmanból áll, melyek közül kettő egy közös konyhával kapcsolódik egymáshoz, a harmadik apartman egy kicsit elszeparáltabb egységként kínál nyugalmat pl. a kisgyerekes családoknak.

A két szomszédos apartmanban egy franciaágy és kettő darab szimpla ágy található (a szimpla ágyak igény esetén emeletes ággyá alakíthatók). A kisebb apartmanban 1 db francia ágy és 1 db emeletes ágy kapott helyet. Az apartmanok külön vizesblokkal rendelkeznek. A házak antikolt fenyő bútorokkal vannak berendezve, a többi berendezési tárgy IKEA termék.

A ház fűtött, egész évben bérelhető. A szomszéd Nagykócsag házzal együtt a két ház kisebb csapatépítések, céges rendezvények helyszíneként is ideális ( kb. 20 fő számára)

Szürke Gém Porta

A  Szürke gém Porta az Élményfalu legkülönlegesebb szálláshelye. Egy teljesen felújított parasztház, a falu központjában. Különlegessége a mérete, hiszen közel 200 nm az vendégek által használható fedett, zárt és fűtött terület.

Az Élményporta klímáját a vastag vályogfalak, a nyugalmat a zárt udvar biztosítja. 5 apartman várja a vendégeit, természetesen mindegyik saját fürdőszobával. Az épületben egy közel 70 nm-es közösségi teret is kialakítottunk, amiben berendeztünk egy konyhát is. Az apartmanok az Élményfalu házaiban megszokott módon lettek berendezve, a padlótól a lámpáig a megszokott minőséget találja ezen a szálláshelyen is. Fa berendezési tárgyak, és IKEA lakásfelszerelés.

Elsősorban baráti kikapcsolódás, vezetői tréningek és nagyobb családi pihenések helyszíneként ajánljuk. Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet. A ház fűtött, egész évben bérelhető.

Csapatbázis 

A Csapatbázis az Élményfalu cégek, csoportok, csapatok és táborok számára épített bázisa.

Sarud vízparthoz legközelebbi kőházakból álló szálláshelye. Jelenleg 12 db apartmanból álló egység, ahol a berendezés minden elemében megegyezik az Élményporták (felújított parasztházak) részleteivel, a padlótól a lámpákig. 

Az apartmanok saját fürdőszobával rendelkeznek, minden apartmanban 1 db igény esetén szétszedhető franciaágy és 2 db emeletes ágy található. Vendégkörtől függően 24- 70 fő elhelyezésére alkalmasak. A területen további apartmanok kialakítása van folyamatban. A Bázis szálláshelyei 3 kisebb egységre bonthatók 6-3-3- apartman. 

A Csapatbázishoz önálló konyha, közösségi tér, kisebb csoportfoglalkozásra alkalmas egységek tartoznak.A Bázishoz közel 5.000 nm ősfás park és 3,5 ha szabad terület tartozik. A Csapatbázis ideális helyszíne, edzőtáboroknak, sporttáboroknak, csapatépítéseknek, tréningeknek és esküvőknek, hiszen a területhez tartozik egy 500 nm- es fedett, dobogózott rendezvénysátor is.

Az Élményfaluban a természet és az aktív élmények várnak Önökre!

Bővebb információ, szállásfoglalás:

Telefon: 0630/3772-211

E-mail:   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

web:      www.elmenyfalu.hu